Mouku, máslo a cukr spolu prošlehejte v kuchyňském robotu. Přidejte žloutky a znovu krátce prošlehejte. Nakonec přidejte jednu lžíci, případně dvě, ledové vody tak, aby vzniklo tužší pevné těsto. Zabalte je do kuchyňské fólie a dejte aspoň na dvacet minut do ledničky. Troubu předehřejte na 180 stupňů a vložte do ní plech. Těsto rozdělte na osm dílů a každý vmáčkněte do kulaté formičky o průměru 8 cm a výšce 2 cm. Opět vložte na dvacet minut do ledničky. Do dvou třetin pak košíčky vyplňte džemem a vložte na horký plech do trouby. Upečené a vychladlé košíčky opatrně vyklopte z forem, položte na ně lžičku a poprašte je moučkovým cukrem. Lžičku odstraňte a efektní košíčky můžete nosit na stůl.