Staňte se našimi fanoušky na:

Zasněžený rybízový koláč

Autor receptu: Ivana N. (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Žloutky s vanilkovým cukrem a polovinou krupicového cukru vyšleháme do pěny, přidáváme olej, mléko a prosátou mouku s práškem do pečiva. Těsto natřeme na plech s pečícím papírem. Z bílků a poloviny cukru ušleháme pevný sníh, do kterého lehce vmícháme rybíz. Sníh natřeme na těsto a pečeme v troubě předehřáté na 175 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!