Jahodové mlsání
10
6
9
Špenát nebo mangold bez řapíků dáme zpařit na nerezovém pařáku, pod poklicí, po chvíli ho otočíme a vypneme. Necháme dojít v páře. Pak necháme okapat. Po té lehce poprášíme kořením na grilovanou zeleninu, přidáme pepř a promícháme. NESOLIT. Do misky vyklopíme Pomazánkové máslo, přidáme šlehačku a ostatní sýry a utřeme či vyšleháme. Těsto rozválíme na plát, prostředkem položíme pás špenátu, na něj naneseme ušlehanou sýrovou pěnu. Postranní díly přehodíme přes sebe, konce zmáčkneme a dáme péci na pečícím papíru do předehřáté trouby na 190°C. Upečeno je, až povrch zezlátne. Poznámka: Sýr použijte lepší, aby neudělal žvýkačku. Eidam se nehodí.