Prsa rozkrajíme na polovinu tak, aby jsme je na druhé straně neprořezali a vznikl 1 plátek. Lehce naklepeme z obou dvou stran a z vnitřní strany potřeme prolisovaným česnekem. Poklademe plátky slaniny, dáme trochu pepře, posypeme drobně nakrájeným pórkem, stočíme do závitku a převážeme nití nebo sepneme párátkem. Ze stehen stáhneme kůži a uděláme několik hlubokých zářezů do masa. Zářezy vytřeme česnekem a nacpeme do nich kousek anglické. Závitky, stehna a kousky masa osolíme, posypeme kořením Divočina a na rozpáleném oleji ze všech stran opečeme. Maso dáme do hrnce a na výpeku orestujeme drobně nakrájený kousek pórku, který přidáme k masu i s výpekem. Zalejeme vodou, přidáme jalovec, zbytek pepře, malou snítečku tymiánu. podle chuti dosolíme a dusíme doměkka. Já jsem dusila v tlakovém hrnci. Maso ze štávy vybereme a ze závitků sundáme niti. Do šťávy pro zjemnění přidáme smetanu (nemusíme dávat)a šťávu zahustíme škrobem (moukou) rozmíchaným v trošce vody a krátce povaříme. Podle chuti dosolíme a dokořeníme a maso vložíme zpět do omáčky. Příloha: brambor