Staňte se našimi fanoušky na:

Zázvorové maso po čínsku

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Z papriky odstraníme semínka, opláchneme ji a nakrájíme na nudličky. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. Česnek a zázvor oloupeme a nakrájíme najemno. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemné proužky. V pánvi wok osmahneme na rozpáleném oleji česnek se zázvorem, přidáme kuřecí maso, které osolíme, opepříme a zprudka orestujeme. Pak přidáme cibuli a za občasného promíchání opékáme asi 2 minuty. Přisypeme papriky a jarní cibulku a vmícháme ústřicovou, sójovou i chilli omáčku. Krátce povaříme, podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec přidáme mandlové lupínky. Jako příloha je vhodná dušená rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |30. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Rentiér1946 |21. dubna 2013
to nemusí být špatné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!