Staňte se našimi fanoušky na:

Zázvorové maso z Číny

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na nudličky, vejce rozmícháme s maizenou (případně solamylem) a bílým vínem, přidáme 2 lžičky strouhaného zázvoru a zakápneme sójovou omáčkou, osolíme a opepříme. Do marinády dáme nudličky masa a necháme 8 hodin odležet. Odleželé a okapané maso zprudka opečeme na oleji s pokrájeným pórkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!