Staňte se našimi fanoušky na:

Zdendův hubník

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • ovčí sýr
  • 400 g hřibů (hřibovité houby)
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje
  • 4 rohlíky
  • 4 vejce

Pracovní postup:

Očištěné houby nakrájíme. Rozehřejeme máslo a olej, přidáme houby, osolíme je, opepříme a podusíme do měkka. Do mísy dáme 4 starší rohlíky nakrájené na kostičky pokropíme trochou mléka a necháme nasáknout, pak přidáme houby, trochu nasekané pažitky, 4 žloutky a rozmícháme. Nakonec vmícháme sníh ze 4 bílků. Menší zapékací misky, nebo jednu velkou vytřeme máslem, naplníme, posypeme vrstvou nastrouhaného ovčího sýra, dáme do předehřáté trouby a zvolna upečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!