Rozdrcený česnek se zázvorem promíchejte se sójovou omáčkou a kořením a ve směsi marinujte alespoň půl hodiny žebírka. Troubu předehřejte na 180°C. Cibulky podélně nakrájejte a nechte půl hodiny ve velmi studené vodě, proužky se tím zvlní. Na nepřilnavou pánev vlijte olej a když se zahřejte, zprudka z obou stran maso opečte. V troubě dopékejte ještě 10 až 15 minut, zakápnuté zbylou marinádou. Podávejte zabalené v palačince, s křupavou cibulkovou a chilli omáčkou. Palačinky připravíte následovně: mouku vsypte do mísy. Udělejte důlek, vyklepněte vejce a s mlékem umíchejte na husté těstíčko. Rovnou malou pánev rozpalte nasucho, potřete olejem a naběračkou vlijte těsto tak, aby v něm zůstaly mezírky, které vytvoří krajku. Jakmile začnou na těstě vyskakovat puchýřky, palačinku obraťte a osmažte z druhé strany.