Staňte se našimi fanoušky na:

Žebírko Á LA KASSEL se sýrem

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné maso nakrájíme třemi řezy až ke kosti(nedokrojíme)na čtyři porce.Troubu silně předehřejeme na 250 stupnů,maso vložíme na grilovací rošt,pod který vložíme pekáč s máslem a maso pečeme asi 1/2 hodiny.Potom teplotu zmírníme a pečeme dál sai 1 hodinu.Krátce před dopečením vložíme do připravených otvorů v mase plátky sýra,dáme zpět do trouby a necháme sýr rozpustit.Fazolové lusky trochu pokrájíme,krátce podusíme,okořeníme a podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |26. dubna 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!