Staňte se našimi fanoušky na:

Zebra řezy tety Jitky

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

TĚSTO - 250g strouhaného kokosu, 400g moučkového cukru, 100g sušeného mléka, 1 plechovka slazeného kondenzovaného mléka, 1 lžíce mléka Z kondenz. mléka, suš. mléka a kokosu vypracovat hladké těsto a rozdělit ho na 3 části. KRÉM - 240g moučkového cukru, 200g ztuženého, 8 lžic mléka, 3 balíčky čokoládového pudinkového prášku V mléce rozmíchat pudink. prášky a cukr, přidat tuk a nad párou za stálého míchání uvařit hustý krém. Vál posypat moučkovým cukrem, rozválet jednotlivé části těsta a pomocí válečku přenést na plech. Na těsto rozetřít polovinu krému, postup opakovat s druhou částí rěsta a zakrýt třetí částí. POLEVA - 200g čokolády na vaření, 50g ztuženého tuku Rozpustit a přelít řezy. Nechat vychladnout a ztuhnout, pak nakrájet na stejné kousky. Poznámka: Vhodný plech je o rozměrech 25x40 cm.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

MsGracia |3. ledna 2014
1***** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!