Staňte se našimi fanoušky na:

Zelená polévka z růžičkové kapusty

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Růžičky kapusty očistíme, zbavíme ovadlých lístků, opereme, vložíme do vařící vody a uvaříme do poloměkka. Obojí uzené maso uvaříme zvlášť. Do vývaru z uzeného masa dáme na kostičky nakrájené brambory, a když jsou napůl uvařené, přisypeme k nim kapustičky a přidáme pešt připravený z nadrobno nasekaného bůčku, česneku a petrželky. Opepříme. Do hotové polévky vmícháme olej a vrátíme maso nakrájené na kousky (anebo je podáváme zvlášť).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

fionka |3. dubna 2013
ta bude výborná Odpovědět
ohen |13. února 2013
kapustu máme rádi, tak zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!