Staňte se našimi fanoušky na:

Zelené fazolové lusky vařené s uzeným masem

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci vaříme uzené maso, když se uvaří, přidáme zelené fazole a vaříme je s masem ještě chvíli doměkka. Maso nakrájíme na plátky, obložíme vařenými fazolkami a k tonu podáváme špagety a na másle osmaženou strouhanku, kterou posypeme špagety.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |17. srpna 2016
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!