Staňte se našimi fanoušky na:

Zelenina jako příloha

Autor receptu: dajul (249 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelenina může být různá, brokolice, fazolové lusky, cuketa, atd. Mrkev očitíme a nakrájíme na malé kostičky, květák rozebereme na malé růžičky. Dáme do hrnce zalijeme vodou, přidáme hrášek, podle chuti osolíme a vaříme asi 5 minu od bodu varu. Zelenina by neměla rozvařená, ale taková nedovařená a ocedíme, necháme okapat. Podle toho kolik máme zeleniny dáme na pánev másla, rozpustíme a za stáleho míchání zeleninu orestujeme. Podle chuti opepříme a dosolíme. Podáváme jako přílohu k masu nebo jen tak jako chuťovku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miri3 |10. března 2013
dobrá zeleninka Odpovědět
Bagorz |28. února 2013
Ok,jenom bych tu zeleninku dal už do vařící vody a krátce(5-7min.) oblanžíroval. Odpovědět
jola |27. února 2013
vyzkouším Odpovědět
zuzi |25. února 2013
dobrá příloha Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!