Zelenina se sýrem (Matar alu tarkari)
30
15
24
Ve velkém hrnci rozehřejte ghí nebo olej. Přidejte hořčičná semínka, čili, bobkové listy a řecké seno. Zakryjte hrnec. Když semínka přestanou prskat a řecké seno ztmavne, přidejte anýz a mletý kmín. Potom okamžitě přidejte na kostičky nakrájené brambory a obracejte je asi 8 minut. Potom přidejte nakrájenou tykev a baklažán. Za stálého míchání ještě 5 minut vařte. Dále přidejte hrášek spolu s vodou a přiklopte. Vařte 15 minut a přibližně každých 5 minut zamíchejte. Potom přidejte cukr a sůl a při nízké teplotě vařte, dokud zelenina nezměkne a omáčka není hustá. Nakonec každou porci jídla ozdobte dílkem citrónu a snítkou petržele.