Staňte se našimi fanoušky na:

Zelenina pod maso

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu pokrájíme na kostičky nebo pásky, přidáme ostatní suroviny a povaříme 10 minut. Horké plníme do skleniček. Sterilujeme 15 minut na 80°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |2. ledna 2014
zkusíme Odpovědět
IVETULIATKO |25. prosince 2013
jojo Odpovědět
Peggy89 |19. listopadu 2013
jenoduché :-) Odpovědět
lenka.drcmankova |18. listopadu 2013
Rychlovka. Super! Odpovědět
3Katka3 |18. listopadu 2013
rychlé a praktické :) Odpovědět
Lucinka34 |5. listopadu 2013
Super 1+ Odpovědět
petrapo |2. listopadu 2013
bude se hodit ;) Odpovědět
Konato |26. řijna 2013
To se doma velice hodí, hlavně v zimě - OK. Odpovědět
ladunka |23. řijna 2013
určitě udělám....príma Odpovědět
Januse |1. řijna 2013
teď na podzim se hodí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!