Staňte se našimi fanoušky na:

Zelenina s omáčkou "Salsa verde"

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mrkev, celer a pórek očistit, omýt a nakrájet na proužky dlouhé asi 15 cm. Vařit v páře asi 10 minut, rozdělit na talíře a přelít salsou verde. SALSA VERDE: Vejce nakrájet nadrobno, osolit a opepřit, přidat cukr. Všechno zamíchat s olejem, octem a bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!