Staňte se našimi fanoušky na:

Zelenina s tymiánem

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do cedníku rozložíme lilek a cuketu, a posypeme je hrubou solí, necháme odležet asdi 30 minut, aby se "vypotily". Plátky pak opláchneme studenou vodou a vysušíme papírovou utěrkou. Pak je ještě pokrájíme na čtvrtiny. V hrnci rozehřejeme olivový olej a na něm zprudka orestujeme červenou cibuli. Přidáme k ní česnek, lilek, cuketu a papriky a opékáme je několik minut, dokud papriky nezměknou. Pak přidáme rajčata i bylinky, osolíme a opepříme podle své chuti. Necháme ještě bublat na mírném ohni asi 30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |14. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!