Staňte se našimi fanoušky na:

Zelenina se sýrem (Matar alu tarkari)

Autor receptu: kyschu (69 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve velkém hrnci rozehřejte ghí nebo olej a přidejte do něho hřebíčky, skořici, mletý kardamon a bobkové listy. Smažte asi 30 vteřin, potom přidejte brambory a smažte ještě asi 5 minut. Potom přidejte hrášek a kurkumu, zamíchejte, přilijte vodu a 10 minut zakryté vařte. Potom přidejte rajčata spolu se strouhaným zázvorem, muškátovým oříškem, cukrem a solí. Zamíchejte a vařte zakryté ještě 5 minut. Nakonec přidejte smetanu, koriandrové listy nebo petržel, mandle a smažený sýr. Odstraňte celá koření.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka34 |13. listopadu 2013
1+ super Odpovědět
junkie09 |14. května 2013
mňam Odpovědět
miuka |12. května 2013
díky za vaše recepty! Odpovědět
nikita066 |4. května 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Amazonka|21. února 2014
supr 1+ Odpovědět
michelle4|27. května 2013
vypadá skvěle Odpovědět
uuu|14. května 2013
zajímavé, dala bych si Odpovědět
Ada11|11. května 2013
Vypadá to výborně :) někdy vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!