Staňte se našimi fanoušky na:

Zelenina v pivním těstíčku

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku se žloutky, pivem, solí a pepřem rozmíchat do řídkého těstíčka, pak vmíchat sníh z bílků. Zeleninu pokrájet na stejně velké kusy nebo plátky, povařit 2-3 minuty v osolené voděm, scedit a propláchnout studenou vodou, nechat vychladnout. Na sucho očištěné žampiony osmahnout na másle, nechat vychladnout a osolit, cibuli nakrájet na kolečka. Zeleninu, houby a bylinky smočit v těstě a po částech smažit po obou stranách asi 2 minuty na oleji. Hotové vyndat a nechat okapat na papírovém ubrousku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!