Staňte se našimi fanoušky na:

Zelenina ve vločkách

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Přebrané ovesné vločky opražíme nasucho a vychladlé pomeleme.Celer uvaříme téměř doměkka ve slané vodě , nakrájíme na plátky - 0,5 cm silné , obalíme v polohrubé mouce ,rozšlehaném vejci a umletých vločkách.Zeleninu usmažíme na oleji z obou stran.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |23. května 2013
zajímavé Odpovědět
A |19. května 2013
opraveno Odpovědět
A |16. května 2013
vímmm , už jsem zažádala o opravu v názvu , sory Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!