Pokud máte rádi zeleninku vonící máslem, připravenou na zkus, k tomu nové brambory, tak určitě nepohrdnete mým receptem. Všechnu zeleninu opláchnu ve studené vodě, zelený chřest se nemusí loupat, ale je třeba odspodu odkrojit asi 3 cm, hořkou část. Pokud je delší, tak 3,5-4 cm. Brokolici rozdělíme na jednotlivé růžičky, baby cuketky podél rozkrojíme, vypocený lilek na proužky(z koleček). Pocení nastane, když kolečka lilku osolíme z obou stran a necháme je orosit. pak řádně vytřeme do sucha. Do velké vyšší pánve s rovným dnem dáme olivový olej. Když je dost horký, vložíme nejprve chřest, po chvíli pak brokolici, cuketky a nakonec lilek. Posypeme vegetou nebo aromatem. Po chvílích obracet. Nakonec posypeme kořením na grilovanou zeleninu, zamícháme a přesuneme na talíř. Na pánev dáme kus másla a necháme pořádně zahřát, pak přisypeme strouhanku a osmažíme do zlata. Vložíme zpět zeleninu a prohodíme dohromady s máslovou strouhankou. Brambory, uvařené s libečkem, kmínem a solí, na talíři ozdobíme plátečkem másla a pěkně naskládáme zeleninu, přidáme oblohu. Dobrou chuť.