Staňte se našimi fanoušky na:

Zeleninová paella

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata oloupat, zbavit jadérek a rozkrájet na dílky. Cukety, papriky a feferonky pokrájet na kostky. Hrášek povařit asi 5 minut, scedit a propláchnout studenou vodou. Cibuli a česnek posekat, maso nakrájet na kostky, rozehřát 5 lžic oleje a maso na něm opéct, pak vyndat. Do vypečené šťávy dát rýži a zesklovatět ji, přidat cibuli a česnek, osmahnout. Zalít vývarem, přidat maso a papriky, dusit 20 minut, občas zamíchat. Feferonky a cukety opéct na zbylém oleji a spolu s hráškem, šafránem a rajčaty vmíchat do rýže, okořenit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!