Staňte se našimi fanoušky na:

Zeleninová polévka s liškami a bulgurem

Autor receptu: Bohu (41 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • pšeničný bulgur
  • sůl
  • voda
  • lišky
  • pepř
  • nebo pažitka petrželka
  • máslo

Pracovní postup:

Zeleninu (mrkev, hrášek, kukuřice, kedlubna...) očistíme a nakrájíme na nudličky. Zalijeme horkou vodou, osolíme, přidáme trošku pepře a vaříme společně s pšeničným bulgurem (nezapomeň, že se 2,5-3x zvětší - kvůli hustotě polévky). Hotovou polévku zjemníme máslem. Komu se bude zdát polévka málo výrazná, může přidat zeleninový bujón.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |2. listopadu 2013
uloženo! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!