Staňte se našimi fanoušky na:

Zeleninové enčilády - Enchilada vegetal

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mouky, vajec, vody a soli připravíme těsto, vyválíme tenčí kulaté placky a opečeme z obou stran na suché pánvi, uchováme v teple. Ze zeleniny připravíme náplň (množství podle potřeby a chuti) a okořeníme. Placky naplníme a enčilády stočíme. Rada: Pokud se těsto lepí, přidejte kukuřičnou mouku; pokud je moc suché, přidejte vodu. Naplněné Enčilády můžeme zapéct a posypat sýrem. Náplň můžete připravit z jakékoliv zeleniny podle své chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!