Máslo či ghí smíchejte s moukou a pomalu přidávejte vodu, až dostanete vláčné a měkké těsto, které se nelepí na prsty. Těsto dobře propracujte, vyválejte ho do koule, zastříkněte několika kapkami vody a přikryjte navlhčenou látkou, zatímco si připravíte nádivku. Brambory nakrájejte na kostičky, květákové růžičky buď nastrouhejte skrze největší otvory kovového struhadla, nebo je nakrájejte na malinké růžičky. Hrášek uvařte ve slané vodě do měkka, potom ho nechte okapat a odložte stranou. Na pánvi rozehřejte ghí nebo olej a osmažte kmín, řecké seno, strouhaný zázvor a prášková koření. Přidejte kostky brambor a potom nakrájený květák. Chvíli smažte. Potom přidejte dvě lžíce vody, pánev přikryjte a vařte asi 15 minut, dokud zelenina nezměkne. Vmíchejte uvařený hrášek, přidejte sůl a pepř a nechte směs vychladnout. Z těsta utvořte 15 kuliček a rozválejte je na placky. Na každou placku potom naneste trochu zeleniny tak, že ji umístíte na jednu polovinu placky. Okraj těsta na volné polovině placky navlhčete vodou, placku přeložte na polovinu a okraje pevně přitiskněte k sobě. Vzniknou taštičky, které můžete smažit 15 minut na oleji nebo nechat upéct v troubě.