Staňte se našimi fanoušky na:

Zeleninový eintopf s vinnou klobásou

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Zeleninu nakrájíme podle toho, jak to chceme. 2) Klobásu nakrájíme na 3 cm dlouhé kousky a opečeme na pánvi. 3) Ke klobásám přidáme nejprve zelí, poté mrkev a celer. Zalijeme vývarem. 4) Cuketu a mrkev přidáme až když už je zbylá zelenina měkká. Chvíli zavaříme. 5) Osolíme, opepříme. 6) Vmícháme nasekanou petrželku. 7) Podáváme posypané sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Škoda, že není fotečka Odpovědět
sonizna |13. srpna 2014
Já používám místo vinné klobásy grilovací úzké klobásky, protože nemám ráda chuť vinné klobásky. Originální recept je ale s vinnou klobáskou. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!