Nejprve omyjeme a osušíme maso, přes vlákna nakrájíme na plátky asi 0,5 cm silné, které potom překrájíme na proužky o šířce 0,5 cm. takto připravené maso dáme do misky, posypeme vegetou, zakápmeme olejem, promačkáme a necháme v chladničce 30 minut odležet. Mezitím si připravíme zeleninu. Očištěné a oprané zelí nakrájíme na silnější proužky a spaříme vařící vodou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká půlkolečka. Z červené řepy slijeme nálev. Do hlubsí pánve kápneme trochu oleje, přidáme připravené maso, rozložíme ho na dno i na stěny a restujeme asi 7 minut. Potom maso přihrneme na stěny, na dno pánve přidáme olej as 1-2 lžíce, přidáme nakrájenou cibuli a necháme jí zesklovatět. Potom přihrneme maso,přidáme spařené zelí, červenou řepu, dosolíme zamícháme přiklopíme poklicí, dusíme asi 7 minut. Potom zahustíme jíškou rozpuštěnou ve vodě. Příloha, rýže, pečivo.