Staňte se našimi fanoušky na:

Zeleninový štrúdlík

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozmrazené listové těsto rozválet do požadované velikosti a potřít máslem. Česnek a cibuli nadrobno nasekat a spolu se slaninou osmahnout. Nadrobno pokrájenou zeleninu povařit 2 minuty, scedit propláchnout a nechat okapat, vmíchat smetanu, vejce, sýr, bylinky a opepřit. Opečenou zeleninu i slaninu rozložit na těsto, svinout a závin položit na plech opláchnutý studenou vodou, péct asi 35 minut na 180°C. Během pečení několikrát potřít zbytkem másla. Upečený ozdobit bazalkou, podávat se zakysanou smetanou s bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!