Staňte se našimi fanoušky na:

Zelňačka se žampióny a klobásou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí scedíme a překrájíme na menší kousky, moc kyselé propláchneme vodou. Zalité vodou uvaříme do měkka s bobkovými listy a novým kořením. Zvlášť uvaříme do měkka v osolené vodě brambory nakrájené na kostičky a žampióny na menší kousky (plátky). Do zelí vlijeme uvařené brambory a vše zahustíme tmavší jíškou ze sádla a hladké mouky. Na oleji prohřejeme klobásky nakrájené na drobno, zasypeme kořením, paprikou, promícháme a přidáme s nastrouhaným česnekem do polévky. Krátce povaříme, dochutíme solí, petrželkou a odstavíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |24. září 2013
dobré Odpovědět
milmach |18. září 2013
dobré Odpovědět
b* |17. září 2013
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!