Staňte se našimi fanoušky na:

Zelné brambory

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Brambory uvaříme ve slupce. Zelné listy tence nakrájíme, předem jsme je zbavili tvrdých žeber.Nakrájené zelí dáme do mísy, prosolíme, přidáme kmín, necháme chvíli stát. Pak zelí promícháme a promačkáme, až změkne a pustí šťávu. Do kastrůlku dáme rozpustit slaninu, přilijeme ocet a ihned přiklopíme.Necháme přejít varem a odstavíme.Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a vsypeme do připraveného zelí. Promícháme a polijeme horkou slaninou s octem. Podáváme na nahřátých talířích.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!