Staňte se našimi fanoušky na:

Zelné placky z Jihočeska

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Studené vařené zelí pokrájíme nadrobno, smícháme s moukou a škvarky (nejlépe mletými) na tužší těsto. Vyválíme do tenkých placek a pečeme do křupava.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |3. řijna 2014
ukládám Odpovědět
planeta |27. května 2014
zajímavý , zdravý recept, děkuji za tip, 1* Odpovědět
VELKAKOKI |15. září 2013
mňamka Odpovědět
Bohu |4. července 2013
ukládám, vyzkouším Odpovědět
laetti |6. června 2013
dobrota Odpovědět
martinnatr |5. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!