Staňte se našimi fanoušky na:

Želvičky z mleteho masa.

Autor receptu: Honza73 (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sekanou si připravíme jak jsme zvyklí, vytvoříme tělíčka želviček velikosti dlaně dlouhé pásky slaniny si podle potřeby podélně rozkrojíme a splétáme jako košík, na prkénku pomocí obracečky spletenou slaninou přeneseme na tělíčko a konce zasuneme dospodu, rukama přitlačíme a uhladíme. Párky si odkrojíme asi 3cm, tak aby hlava a nožky měli na koncích kulatou část párku konce u tlapek nakrojíme, aby vypadali jako nožky hlavu necháme v celku a ocásek též tak upravené želvičky můžeme péct dorůžova v troubě podlité menším množstvím vody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagos |1. září 2013
zajímavý nápad Odpovědět
gwendy |1. září 2013
roztomilé Odpovědět
Lenny |30. srpna 2013
mnamka Odpovědět
Michele |25. července 2013
Nádhera! :) Odpovědět
olma |15. června 2013
krásné 1* Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
lucie.ruliskova |22. března 2013
vyzkoušíme Odpovědět
šanela |5. března 2013
nádhera, díky za recept i fotky, ukládám do oblíbených a brzo zkusím :-) Odpovědět
jana.remkova.7 |4. března 2013
Našla jsem své foto a tak ho přidávám:-) Odpovědět
jana.remkova.7 |4. března 2013
Dělala jsem je, bohužel foto mám pouze s logem Topreceprů, tak bych je sem nerada dávala.. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!