Hrozinky přebereme, umyjeme, spaříme horkou vodou a necháme okapat. Rohlíky nakrájíme na tenké plátky a ananas nakrájíme na drobno. Ve 300 ml mléka rozmícháme 1 žloutek a 1 lžičku cukru a dáme do něj namočit plátky rohlíků. Tvaroh rozmícháme se žloutkem. Ze 2 bílků ušleháme sníh, do kterého zašleháme cukr a škrob a potom vařečkou vmícháme kokos. Kokosový sníh přidáme k tvarohu, přisypeme okapané hrozinky a nakrájený ananas. Dno i boky zapékací formy vymažeme máslem, vyložíme namočenými a mírně vymačkanými plátky z rohlíků, navršíme na ně kokosový tvaroh a urovnáme. Dáme další vrstvu plátků rohlíků a povrch žemlovky potřeme rozpuštěným máslem. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme asi 60 minut, dokud rohlíky na povrchu nezezlátnou.