Staňte se našimi fanoušky na:

Žemlový nákyp s tvarohem

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Housky nakrájíme příčně na plátky a pokropíme šálkem mléka. Tvaroh utřetem s cukrem a vejcem do hladkého krému. Na dno vymazané vysypané zapékací mísy rozložíme polovinu plátků housky, na ně rozetřeme tvarohový krém, překryjeme zbylými plátky housky, zalijeme druhým šálkem mléka a lehce stlačíme směrem ke dnu. Ve středně vyhřáté troubě zapékáme asi 35 minut. Po vyjmutí z trouby posypeme moučkovým cukrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!