Staňte se našimi fanoušky na:

Židovské ptáčky z telecího masa

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Telecí maso nakrájíme na čtyři plátky, naklepeme, osolíme opepříme a potřeme nádivkou . Vytvoříme rolky, které spojíme párátkem, aby se nerozbalovali. Poprášíme moukou, a vložíme do pekáčku s olejem. Zapečeme v troubě, poté podlijeme vodou, nebo vývarem, a dusíme do měkka. Šťávu více nezahušťujeme, pouze ochutíme solí. Nádivka : Na lžíci oleje osmažíme dozlatova drobně pokrájenou cibulku, přidáme paštiku, nasekané okurky a na kostičky pokrájené vejce. Dochutíme, a necháme vychladnout. Podáváme se zeleninovými vdolečky, popřípadě s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |8. února 2014
výborné,1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!