Nejprve si uděláme kašičku z 5 g sladidla, trochy vlažného mléka a trochy mouky, necháme vzejít. Zbytek mouky prosejeme, přidáme kvásek, sůl a vejce. Pak přidáme zbytek mléka a zaděláme těsto, necháme ho vykynout a rozválíme na obdélník. Položíme ho do vymazaného a vysypaného menšího pekáčku. Zbytek (20 g) sladidla vysypeme do kastrůlku, přidáme máslo s medem a krátce povaříme. Potom zamícháme mandle a rozetřeme na těsto v pekáčku, necháme dalších cca 15 minut kynout, pak na 180°C pečeme dozlatova. Želatinu necháme nabobtnat ve studené vodě a vymačkáme, měkké ovoce rozmixujeme s citronovou šťávou. Pyré pak vlijeme do kastrůlku a zahřejeme, přidáme želatinu a necháme rozpustit, odstavíme. Až začne želírovat, spojíme ji s dotuha vyšlehanou smetanou oslazenou 1 lžící sladidla. Vychladlý korpus vodorovně rozkrojíme, vrchní díl nakrájíme na 16-20 čtverečků a spodní natřeme ovocnou náplní. Navrch přiklopíme nakrájené mandlové čtverečky, necháme ztuhnout v chladničce. //na náplň použijeme ovoce podle chuti: maliny, borůvky, jahody, ostružiny i rybíz//