Staňte se našimi fanoušky na:

Živáňská jehla

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso a slaninu nakrájíme na plátky, brambory a cibuli na kolečka. Napícháme střídavě na jehly a posypeme směsí soli a koření. Pečeme nad rozpálenými uhlíky a občas potíráme olejem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gogosek |6. června 2013
živaňskou děláme doma v alobalu, ale takhle jsme ji ještě nezkoušeli Odpovědět
Michi |5. června 2013
like Odpovědět
pavlinf |5. června 2013
dobrota Odpovědět
kojaníček |5. června 2013
hmm... úplně z toho cítím léto, prázdniny, pohodu... Odpovědět
junkie09 |5. června 2013
super Odpovědět
janula|6. června 2013
nakoupím maso a vyzkouším.mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!