Staňte se našimi fanoušky na:

Živánská v alobalu od Barunky

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa z vepřové kýty a svíčkové mírně naklepeme, osolíme, opepříme a velmi krátce zprudka opečeme, aby uvnitř zůstalo maso růžové. Opačené maso klademe na připravený alobal. Na výpeku z masa osmahneme plátky anglické slaniny s krájenými žampióny a hrubě krájenou cibulí. Směs klademe na filátka, zabalíme do alobalu a v troubě zapékáme asi 10min. Živanskou podáváme se smaženými brambory nebo chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lubela |15. řijna 2013
super Odpovědět
david.kruml.1 |15. řijna 2013
velká dobrota!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!