Staňte se našimi fanoušky na:

Zlaté Americké Brambory

Autor receptu: Kuchyňská Katastrofa (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme si brambory a omyjeme je pod vlažnou vodou. Necháme si na nich slupku. Vezmeme si prkénko a brambory si na něm rozkrojíme na půl, a z každé půlky potom na 4 zhruba stejné měsíčky. Když máme nakrájeno, brambory dáme bokem do mísy. Pak si dáme rozehřát pánev s olejem. Když je pánev nahřátá, opatrně do ní vložíme nakrájené brambory a smažíme je dozlatova. Smažící se brambory musíme neustále kontrolovat a otáčet. Jestli už jsou brambory zlatavé, znamená to, že je hotovo. Brambory dáme na talíř, osolíme, popřípadě i okořeníme a podáváme s kečupem nebo s tatarskou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!