Do rendlíku dáme žloutky, cukr, mouku, citronovou kůru a sůl, šleháme metlou až vznikne světlý krém. Pak přilijeme hodně tenkým praménkem vařící mléko a přitom neustále šleháme. Při mírné teplotě a za stálého míchání zahříváme, až krém zhoustne - trvá to jen pár minut. nesmí se vařit, jinak se srazí, Odtáhneme a necháme vychladnout - pravidelně mícháme, aby se neudělal škraloup. Pokud připravujeme krém dlouho předem, zakryjeme ho kusem mikrotenu tak, aby ležel přímo na povrchu krému a bránil tak vytvoření škraloupu. Na dno každého dezertního poháru dáme plátek piškotového korpusu, pokropíme rumem zředěným 2-3 lžícemi vody. Zakryjeme 2cm vrstvou vychlazeného krému, posypeme kousky kandovaných kaštanů a doplníme malými pusinkami šlehačky. každou porci ozdobíme kandovanou třešní.