Želatinu namočíme v 1 dl vlažné vody na 30 minut. V mléce rozšleháme 4 lžíce cukru s vanilkovým cukrem a žloutky, nádobu dáme do horké vodní lázně a šleháme, až krém zhoustne. Do horkého krému přidáme namočenou želatinu a mícháme, až se úplně rozpustí. Do vlažného krému lehce vmícháme tuhý sníh, do kterého jsme vmíchali 2 lžíce cukru. Pudink naplníme do dortové formy, vypláchnuté studenou vodou a necháme v chladu. ROSOL: 1 lžíce mleté želatiny, 2 dl jahodového nebo rybízového moštu, 200g jahod Do moštu namočíme na 30 minut želetinu, pak ho zahříváme a mícháme, až se želatina rozpustí. Jahody opláchneme, zbavíme stopek a necháme odkapat, nakrájíme je na plátky a rozprostřeme na ztuhlý pudink. Přelijeme vychladlým, tuhnoucím rosolem a necháme znovu v chladu. Ztuhlý pudink přendáme na mísu, okolo potřeme džemem, obložíme piškoty a pro slavnostnější příležitost můžeme ještě ovázat stuhou.