Staňte se našimi fanoušky na:

Zmrzlinová bábovka s ovocem

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Několik jahod (malin,rybízu) odložit stranou na ozdobu, 150g ovoce propasírovat. Pudinkový prášek a 75g cukru rozpustit v sektu, vmíchat do tvarohu. Piškoty rozdrobit a zamíchat do tvarohové směsi. Za stálého přisypávání zbytku cukru ušlehat dotuha smetanu a opatrně ji vmíchat do krému. Bábovkovou formu vypláchnout studenou vodou a postupně plnit krémovou směsí, ovocným pyré a čerstvým ovocem. Mrazit nejméně 5 hodin, nejlépe přes noc. Hodinu před podáváním vyklopit zmrzlinovou bábovku z formy na podnos a dát do chladničky. Před podáváním ozdobit čerstvými jahodami (i malinami, rybízem). Poznámka: Na přípravu zmrzliny je nejlepší teflonová forma.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!