Staňte se našimi fanoušky na:

Znojemská hovězí roláda

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na jedné lžíci oleje usmažíme osolená a opepřená vejce. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme ze 2/3 hořčicí a kečupem. Na potřenou část rozetřeme usmažená vejce, položíme párek a 2 okurky. Stočíme v roládu a zpevníme nití. Na 2 lžících oleje usmažíme do růžova oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli. Vložíme rolády, osmahneme ze všech stran, podlijeme vodou a osolíme. Jakmile je maso měkké, přidáme 1 lžíci hořčice a na drobno nakrájené okurky. Krátce podusíme, zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. Na závěr dochutíme solí. Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucka9 |30. května 2013
dobrota Odpovědět
jana.remkova.7 |13. března 2013
Super klasika:-) Odpovědět
roxana-zdena |13. března 2013
Taky zkusím, hezké foto! Odpovědět
trnecek |12. března 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!