1) Z citronu nastrouháme kůru, čokoládu nakrájíme na kousky. 2) Mléko smícháme s kůrou a zahříváme na mírném plameni - nesmí dojít k varu! 3) Žloutky našleháme s cukrem do pěny. Trvá to dlouho, pěna by měla být světle žlutá. 4) Ke žloutkům pak přidáme mouku. Poté nalijeme polovinu mléka s citronovou kůrou. 5) Druhou polovinu opět dáme ohřívat na spořák. Zahříváme, dokud směs nezhoustne. Potom rozdělíme na dvě poloviny - do jedné vmícháme kakao a čokoládu a promícháme, aby se rozpustilo. 6) Piškoty pokapeme amarettem. 7) Do velké mísy vrstvíme postupně: piškoty, bílý a čokoládový krém a pořád dokola - poslední vrstvou by měl být jeden z krému (nejlépe čokoládový). 8) Šlehačku našleháme, jahody nakrájíme na čtvrtky. 9) Šlehačkou a jahodami ozdobíme dezert a necháme chladit aspoň 2 hodiny.