Staňte se našimi fanoušky na:

Žvejžužu

Autor receptu: luciedostal (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kla4 |2. června 2013
chtělo by to upřesnit postup Odpovědět
water |13. května 2013
zajímavé, zkusím :-) Odpovědět
Vlasta78 |13. května 2013
dobré,rýži bych tomu dala jako přilohu Odpovědět
PetaDomca |13. května 2013
jako všechno smíchat dohromady, nechat odležet a pak osmažit? A proč je to žvejžužu? neznám.. já čekala recept na žvejkačky :) Odpovědět
petra.konfrstova |13. května 2013
znám a dělám:-)) Odpovědět
HankaHK |13. května 2013
a s jakou přílohou je to nejlepší? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!