Na vál dáme prosátou mouku, cukr, mleté vlašské ořechy, rozsekáme máslo a vytvoříme důlek, do kterého vložíme žloutek. Nejdříve nožem a potom rukama vpracováváme ingredience dohromady, až vypracujeme hladké těsto, ze kterého vytvoříme bochánek. Ten zabalíme do potravinářské folie a dáme, nejlépe přes noc, do ledničky uležet. Druhý den z těsta na pomoučněném vále vyválíme placku, z ní vykrájíme zvonečky a ty přeneseme na plech. Pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova a upečené uložíme odpočinout. Spojujeme marmeládou nebo máslovým krémem, který si připravíme vyšleháním másla, cukru a rumu. Na obrázku jsou zvonečky máčené v čokoládové polevě a posypané kokosem. Na polevu rozdrobím tabulku čokolády, dám do hrnce s dvojitým dnem, ve kterém jsem rozpustila 100% tuk. Až se tuk s čokoládou spojí v hladkou hmotu, je poleva hotová k okamžitému použití.