Staňte se našimi fanoušky na:

Americký biftek

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
46× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bifteky odblaníme a upravíme do původního tvaru, potřeme česnekem, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Vejce postupně vyklepneme do vyšší vrstvy oleje, usmažíme (asi 4 minuty) a vyjmeme. Bifteky osušíme, potřeme olejem, vložíme do rozehřátého oleje na rošt potřený olejem a grilujeme asi 5 minut, pak je obrátíme, potřeme olejem a grilujeme stejnou dobu. Kečup nahřejeme, plátky slaniny nakrojíme na straně bez kůže hlubokými zářezy a při dopékání bifteků je pečeme také na grilu. Měkké bifteky osolíme, přeložíme na talíře, poklademe vejci, přelijeme nahřátým kečupem a ozdobíme hřebínky slaniny. Podáváme se smaženými bramborovými hranolky nebo s opékanými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cesalky |3. května 2013
mnam Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
super Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
Vypadá to dobře, ukládám:-) Odpovědět
fionka |3. dubna 2013
to jsem nikdy nedělala asi vyzkouším ale až v létě na grilu:-) Odpovědět
DAMI |26. ledna 2013
krásné Odpovědět
sojka30 |23. prosince 2012
to zkusím vypadá to skvěle Odpovědět
david.kruml.1 |18. prosince 2012
mám rád krvavý smažím 3 minuty na každé straně Odpovědět
hanik29|16. března 2014
také by mi jeden stačil Odpovědět
luciasek29|26. ledna 2014
vyzkouším uloženo :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!