Staňte se našimi fanoušky na:

Arabský falafel

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
69× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cizrnu namočíme minimálně na 12 hodin do vody a poté ji necháme asi na 60 minut povařit. Cizrnu, cibuli, petržel, česnek rozmixujeme najemno a přidáme vejce, mouku pepř, sůl, mletý římský kmín a koriandr. Vzniklou směs promícháme a necháme ji v lednici aspoň na 30 minut odpočinout. Po ztuhnutí tvarujeme ze směsi šišky nebo kuličky a smažíme je dozlatova. Falafel můžeme naservírovat v pitě s jogurtovou omáčkou nebo s tahini pastou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |23. listopadu 2013
zkusím Odpovědět
planeta |13. listopadu 2013
nádhera Odpovědět
lucie.l.farova |7. listopadu 2013
to neznám..vyzkouším Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |26. řijna 2013
super zkusím Odpovědět
H-D |20. srpna 2013
za 1 Odpovědět
Gabrielle |11. července 2013
vypadají zajímavě Odpovědět
pajunc |20. června 2013
vypadá to moc dobře, ukládám :-) Odpovědět
dree |20. června 2013
neznám vyzkouším určitě Odpovědět
anet219 |20. června 2013
mm :)) Odpovědět
roxana-zdena |19. června 2013
ukládám, zajímavé... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!