Staňte se našimi fanoušky na:

Buchta ale ferrero rocher

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
45× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vyšleháme tuhý sníh z bílků. Žloutky ušleháme s cukrem, pak postupně vše ostatní a nakonec opatrně sníh z bílků. Pečeme při 170°C cca 20minut. Uděláme si krém. Uvaříme si pudink a necháme vystydnout. Pak zamícháme máslo a nutelu. Nakonec přidáme rozemleté tatranky. Krém namažeme na vychladlé těsto a posypeme oříšky. Oříšky můžeme popř. nahradit ještě jednou rozemletou tatrankou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aidel |12. května 2013
Ukládám si :-) Odpovědět
A |12. května 2013
neznám Odpovědět
šupina73|12. května 2013
to bude určitě dobrota:-) Odpovědět
Aggie|12. května 2013
To by mohlo být dobré, vyzkouším... :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!