Staňte se našimi fanoušky na:

Bůčková omáčka, třeba k těstovinám

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V kastrolu rozpálíme sádlo, a nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme do zlatova. Pak k cibuli přidáme pokrájený bůček, anglickou slaninu(té stačí opravdu trochu, na "ovonění") a žampiony pokrájené na plátky. chvíli opékáme, a pak zalijeme trochou vody, jen aby bylo maso ponořené, osolíme, a vaříme do měkka(cca 45 minut. Pak zahustíme lžící mouky rozmíchané ve vodě, a ještě 10 minut povaříme. Tato omáčka je vynikající k těstovinám

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

snilek21 |6. května 2013
může být dobrý Odpovědět
eviti |5. května 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
maka |5. května 2013
hm vyzkouším Odpovědět
Sefa |5. května 2013
vyzkouším :) Odpovědět
šupina73|23. května 2013
jednoduché,určitě vyzkouším:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!